Legitimerad Naprapat

Anneli Tyrling

Legitimerad Naprapat, Diplomerad Massageterapeut samt utbildad inom Funktionell biomekanik och Stötvågsbehandling.

Efter min naprapatexamen 1996 fann jag det naturligt att starta egen klinik i Ängelholm där jag är uppvuxen. Jag började i liten skala i Vejbystrand för att sedan flytta verksamheten till Träningsakademins lokaler. För att kunna erbjuda mina patienter en gemytlig miljö och få plats med ett kompetent team blev slutligen det fina huset på Höja Landsväg 57 platsen för Ängelholms naprapatklinik.

Människor och deras välmående intresserar mig och jag försöker alltid se helheten för att kunna öka deras livskvalité. Jag upplever det fantastiskt givande att hjälpa människor med smärta med hjälp av manuell behandling, rådgivning och enkla övningar. Rörelse är viktigt och ibland behöver det inte vara mer komplicerat än att gå ut på en promenad.

Tidsbokning hos mig görs via hemsidan eller ring 0431-410041.

Legitimerad Naprapat

Therese Larsson

Legitimerad Naprapat, Certifierad Mamma mage-tränare samt utbildad inom Stötvågsbehandling.
Född och uppvuxen i södra Stockholm. Bytte storstad mot småstad och blev anställd på Ängelholms naprapatklinik 2016.
Tycker det är viktigt att som patient förstå sin kropp och sina besvär. Ger därför ofta förklaringar med liknelser från vardagen och med hjälp av plastskelettet Ossy. Pratar gärna om variation i vardagen, att undvika lång statisk belastning och vill se kvalité före kvantitet i rehabträning.

Tidsbokning hos mig görs via hemsidan eller ring 0431-410041.
Vid frågor riktade till mig maila therese@angelholmsnaprapatklinik.se

Legitimationspraktiserande Naprapat

Vivi Andreassen

Legitimationspraktiserande Naprapat, certifierad massageterapeut sedan 2016 samt utbildad inom dry-needling.
Född och uppvuxen i Århus, Danmark. Flyttade till Stockholm 2019 för att plugga till naprapat och nyligen flyttat till Ängelholm för att jobba på Ängelholms naprapatklinik.
Min målsättning är att få människor att förstå och samarbeta med sin kropp för att kunna optimera livsglädjen och minska smärtor och besvär. Detta gör vi tillsammans genom behandling, träning och samtal.

Tidsbokning hos mig görs via hemsidan eller ring 0431-410041.

Massageterapeut

Kimberley Kinnunen

Jag är utbildad massör inom klassisk svensk massage, sportsmassage och triggerpunktsbehandling. Jag läser även min sista termin till hälsocoach, personlig tränare och klimakterie coach. I grunden är jag utbildad dansare och jag arbetar som danslärare runt om i Skåne.

Holistisk hälsa är viktigt för mig och sambandet mellan det inre livet och kroppen har alltid varit i fokus. Jag är här för att bidra med livskvalitet, förebygga och aktivera kroppens egna läkande system och jag ser framemot att dela med mig av mina kunskapsområden i många spännande möten framöver.

Tidsbokning hos mig görs via hemsidan eller ring 0431-410041.

Legitimerad Naprapat

Daan Kodra

Legitimerad naprapat. Tidigare idrottare med stort intresse för träning och hälsa. Lyhörd och nyfiken.

Anställd på Ängelholms Naprapatklinik sedan 2020.

Med min utbildning och livserfarenhet som grund tar jag nu del av människors vardag och bidrar med motivation för att de ska uppnå sina mål. Mina specialområden är rygg- och höftsmärtor samt idrottsrelaterade skador inom dans, padel och fotboll.

Tidsbokning hos mig görs via hemsidan eller ring 0431-410041.